Category

AKTIVITI NSMC

OOTD NSMC SEMAKIN HANGAT!

Jom Join #NSMCOOTDCHALLENGE RM500 menanti si pemenang! Nak tau maklumat lanjut? Klik link ni : https://tinyurl.com/y8u48np9 https://tinyurl.com/y8u48np9 https://tinyurl.com/y8u48np9  

WEEE….HADIAH BEST UNTUK EARLY BIRDS!

Siapa lagi nak dapat peluang dapat handsock/stokin free dan discount best setiap kali NSMC restock? . . Join group ni https://tinyurl.com/yd8t4ouv https://tinyurl.com/yd8t4ouv https://tinyurl.com/yd8t4ouv . . P/s: Jap lagi nak release handsock tulip…siapa cepat dia dapat FREEE

JENG! JENG! JENG! – “OOTD VERSI ISLAMIK? “

  Bila cakap tentang OOTD, mungkin ada yang kaitkan dengan free hair, aurat terbuka, dan sebagainya. Boleh di katakan, setiap hari ada je orang muncul kat media sosial dengan pakaian yang tak senonoh dan tak menutup aurat. Yang sedihnya, ramai… Continue Reading →

Kek Lapis Sarawak ke tu?!

Eh, sedapnya kek lapis tu…Hmm, pagi-pagi cakap pasal makanan ni mengundang rasa lapar kan? Hehe… . . Sebenarnya kak Shara nak cakap pasal Stokin Chestnut. Produk terbaru NSMC! Stokin ni, sekali pandang nampak macam kek lapis Sarawak, kan? Hehe… …. Continue Reading →

SURI RUMAH TAK PAYAH STRESS YE!

    Baru-baru ni buat photoshoot handsock Lavender kat rumah… Special news untuk para ibu atau ipar-ipar yang stress sebab ada lelaki kat kampung tu…hehe… Jom hayati cerita pendek ni sesama….     ” SETIAP KALI BALIK KAMPUNG JE MESTI… Continue Reading →

Promosi Akhir Tahun!

Yezza…. Inilah yang ditunggu-tunggu ramai orang….. Memang meletop offer NSMC kali ni, adik-adik.. serius!   Bayangkan, beli 5 pasang stokin atau handsock (atau campur) akan dapat free pos ke Semenanjung! Lpeas tu, kalau beli 10 pasang lagi gempak. Dapat  free… Continue Reading →

© 2020 nsmuslimahcollection — Powered by WordPress

Theme by Anders NorenUp ↑